ACTUALITATE 1 august 2020

Mesajul prefectului de Covasna, după numirea noului subprefect

de Iulia Drăghici - Taraș | 1783 vizualizări

Prefectul județului Covasna, Iulian Todor a transmis sâmbătă, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Prefecturii că a primit cu „bucurie și încredere Hotărârea Guvernului de numire a celui de-al doilea Subprefect la nivelul județului Covasna” și că îi urează „bun venit în echipă și succes” subprefectului Sergiu Mitroi.

Bună ziua dragi prieteni,

Salut cu bucurie și încredere Hotărârea Guvernului de numire a celui de-al doilea Subprefect la nivelul județului Covasna. Așa cum aproape în toate județele, Prefectul este secondat în activitatea sa de doi subprefecți (conform prevederilor legale în vigoare), având în vedere și perioada plină de noi provocări prin care trecem, de acum și în județul Covasna, Instituția Prefectului va avea doi subprefecți. Lângă mine și domnul Subprefect Cosmin Boricean, va activa și domnul Subprefect Sergiu Mitroi.

Împreună vom forma o echipă, care va lucra în interesul cetățenilor județului, în slujba statului, a Guvernului României.

Punctez câteva caracteristici ce stau în primul plan al Instituției Prefectului: profesionalismul, corectitudinea, demnitatea și eleganța. Nu aș descrie în fața dumneavoastră cele enumerate, sunt convins că toți, înțelegeți, că ne dorim să ne ridicăm la nivelul așteptărilor cetățenilor, cu tot ce stă în puterea și priceperea noastră.

Împreună cu domnul Subprefect Cosmin Boricean, îi urăm bun venit în echipă și succes domnului Subprefect Sergiu Mitroi”, se arată pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului Județul Covasna.

În ședința de vineri, 31 iulie, Guvernul a adoptat hotărârea de a numi în funcție încă un subprefect pentru județul Covasna. Potrivit președintelui PNL Covasna, Olimpiu Floroian, Sergiu Mitroi este jurist și a venit pe funcția de subprefect după ce anterior a ocupat o funcție tot în cadrul Prefecturii, în Biroul Juridic.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.