ACTUALITATE 1 august 2020

Guvernul a pus în funcție încă un subprefect în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 2141 vizualizări

În ședința de Guvern de vineri s-a decis numirea în funcție a unui al doilea subprefect în județul Covasna. Este vorba despre Sergiu Mitroi, de profesie jurist. 

Avem al doilea subprefect. Există o lege care este în vigoare în momentul de față și care spune că în fiecare județ se pot pune doi subprefecți. În cazul județului Covasna, s-a luat hotărârea să se numească un al doilea subprefect ținând cont de faptul că sunt situații multe de rezolvat și un al doilea subprefect cu studii juridice se impunea în cazul județului Covasna. Domnul Mitroi activează de mult timp în cadrul Biroului Juridic al Prefecturii, cunoaște bine problemele care sunt în prefectură și problemele județului și este un om care va face față cu brio cerințelor de subprefect. (...) S-a întâmplat ca în momentul de față prefectul să fie în concediu, dar nu are nicio legătură cu acest fapt, are legătură cu situația din județul Covasna, în care se impunea un al doilea subprefect. Și repet, un al doilea subprefect cu studii juridice”, a declarat  sâmbătă, pentru Observatorul de Covasna, președintele PNL Covasna, Olimpiu Floroian.

Tot acesta a subliniat și că în funcție rămâne și subprefectul Cosmin Boricean, care în prezent îndeplinește atribuții de prefect, în lipsa actualului prefect, care este în concediu.

„Domnul Boricean, în momentul de față, îndeplinește atribuțiile de prefect, actualul prefect fiind în concediu și s-a făcut pasul acesta de numire a celui de-al doilea subprefect”, a spus președintele PNL Covasna.

În ședința de vineri a Guvernului s-au numit subprefecți și în județele Bacău și Brăila. Este vorba despre Narcis Jitaru, care a fost numit subprefect de Bacău și Simona Drăghincescu, subprefect de Brăila.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.