ACTUALITATE 18 februarie 2018

Manevră riscantă de depășire încheiată brutal într-un copac

de Iulia Drăghici - Taraș | 1425 vizualizări

O persoană a ajuns la spital cu răni ușoare

Două autovehicule care circulau în aceeași direcție au fost implicate duminică, 18 februarie, într-un accident pe DN11, între localitățile Cernat și Albiș.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că evenimentul s-a produs pe fondul neasigurării la efectuarea manevrei de depășire, unul dintre autoturismele implicate ieșind în afara părții carosabile, unde a lovit un copac. Un bărbat de 51 de ani a suferit răni ușoare în urma acestui eveniment. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru a evita implicarea în accidente rutiere, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere, să respecte regulile de circulație și să adapteze, în permanență, viteza de deplasare la condițiile de trafic și de drum. Evitați efectuarea unor depășiri riscante, mai ales dacă vizibilitatea este redusă, iar partea carosabilă este umedă și asigurați-vă temeinic înainte de a efectua orice manevră”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna.  

Sursă foto: Arhivă. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.