ACTUALITATE 4 decembrie 2016

Un spectacol pe temă western, la Studio M

de Sever Ioan Miu | 840 vizualizări

„Cel bun, cel rău și mama m**ii“ (A Jó, a Rossz és a K**va Anyád), un spectacol al secției de teatru de mișcare Studio M din Sfântu Gheorghe, și-a avut premiera vineri, 2 decembrie.

Spectacolul, pus în scenă de regizorul-coregraf ungar Fehér Ferenc, a adus atmosfera westernurilor prin muzică și dans. Gagurile cu pistolari, femei ușoare și bărbați în travesti au stârnit numeroase hotote de râs. Totodată lipsa unor cuvinte inteligibile - cu excepția sudălmii din titlu - și a unui fir narativ i-au permis fiecărui spectator să-și construiască propria poveste pe temă western, una în care moartea și dragostea sunt personaje principale.

„Mi-a plăcut energia și cred că tema nu este foarte importantă, mai importante sunt energia și comunicarea non-verbală”, ne-a declarat o spectatoare. „Mi-a plăcut mult. Întotdeauna am apreciat talentul și umorul colegilor de la Studio M. Nu le-am ratat nicio premieră și fiecare întâlnire cu ei a fost mereu o bucurie“, ne-a declarat și directoarea Teatrului Andrei Mureșanu, Anna Popa, prezentă la premieră.

Spectacolul îi are în distribuție pe actorii Bajkó László, Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László și Veres Nagy Attila.

Următoare reprezentație a spectacolului va avea loc la Studioul M din cadrul Teatrului Tamási Áron, pe 26 decembrie, la ora 19.

Teme articol: teatru spectacol studio m
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.