ACTUALITATE 10 iunie 2013

Lucrările la Parcul Industrial încep în curând

de Monica Vrânceanu | 170 vizualizări

Autorităţile locale din Sfântu Gheorghe continuă lucrările de investiţii pe dezvoltare, parte a Programului Operativ Regional şi care însumează mai multe milioane de lei.

Primăria Sfântu Gheorghe a anunţat public licitaţia pentru lucrările Parcului Industrial de la Câmpu Frumos, urmând ca deschiderea plicurilor să aibă loc pe 13 iunie.

Viceprimarul Sztakics Éva a declarat că lucrările vor începe cu demolarea vechilor clădiri şi cu planificarea şi reamenajarea spaţiilor pentru Parc, valoarea investiţiei fiind de aproape 25 de milioane de lei.

„După demolări şi planificări, vor urma lucrările la construirea infrastructurii, care va cuprinde două clădiri: aripa administrativă a Parcului Industrial, care practic va servi la funcţionarea acestuia, iar în cealaltă clădire vor fi atelierele de teatru, unde vor fi pregătite decorurile pentru spectacole”, a spus Sztakics.

Investiţiile municipalităţii includ lucrările care sunt în plină desfăşurare la Şugaş Băi, unde se lucrează la terenul de tenis, care la finele săptămânii viitoare va fi acoperit.

În plus, se află în curs şi amenajarea terenului pentru sporturi extreme, unde va fi amplasat un perete pentru căţărări, se va amenaja o pistă corespunzătoare pentru biciclişti şi se va construi o pistă cu frânghii.

„Am dori să predăm aceste noi locaţii în aer liber încă din acest an, incluzând aici şi terenul de mini-golf. Totodată, se lucrează şi la reabilitarea externă a clădirii băii termale şi a restaurantului, iar predarea se va realiza anul viitor”, a spus Sztakics Éva, menţionând că investiţia totală la Şugaş Băi se ridică la valoarea de 6,5 milioane de lei.

Din surse de finanţare proprii ale municipiului au fost finalizate lucrările la centrala termică aflată în apropierea Grădiniţei cu program prelungit „Csipike”. Aici s-au amenajat trei săli de învăţământ, grădiniţa îmbogăţindu-se şi cu o sală de sport.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
eu, 11 iunie 2013
Ai mare dreptate LILI! In drum spre Brasov la munca, in masina erau si niste muncitori maghiari. Unul dintre ei zice- sf.ghe. a ajuns orasul dormitor, dimineata plecam la munca in Brasov, iar seara citeste integral
lili, 11 iunie 2013
Autoritatile "continua" lucrarile pe investitii de dezvoltare, dupa ce au PIERDUT 20 si ceva de ani, nepermitand investitii in zona de frica romanilor care ar fi venit sa lucreze aici si sa le strice citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.