ACTUALITATE 4 august 2016

Lucrările de asfaltare, finalizate pe opt străzi din Sfântu Gheorghe

de Sever Ioan Miu | 988 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a anunțat că au fost finalizate lucrările pe străzile Aschermann, Vânătorilor - partea de jos și de sus -,  Bartók, Őrkő, Cânepei, Ghioceilor și Cserey Jánosné.

„Șapte dintre aceste străzi nu au fost asfaltate dinainte, toate au fost modernizate, iar ce-a de-a opta, partea de jos a Vânătorilor, a fost o stradă cu beton“, a declarat primarul. „Continuă lucrările pe străzile (...) Debren, Orban Balazs, Bartalis Ferenc. Din punct de vedere juridic au început lucrările și pe strada Kós Károly, practic se așteaptă avizul planului de management din partea poliției și după aceea se va închide o porțiune de pe strada Kos Károly. Sperăm că până la începerea școlii se vor și finaliza lucrările pe acea porțiune a străzii“, a mai spus edilul.

În ceea ce privește iluminatul public, lucrările au fost finalizate pe străzile László Ferenc, Presei, Tineretului, Înfrățirii și Benedek Elek. „Sunt câteva străzi unde se fac ultimele mici lucrări, se curăță și se reasfaltează acele zone unde s-a săpat, respectiv Szász Károly, Făcliei, Viitorului și Centralei. În săptămânile viitoare vom mai asfalta unele străzi. Nu vor fi lucrări de modernizare, ci punem un strat de asfalt pentru a prelungi durata de viață a străzilor”, a mai spus primarul.

Teme articol: străzi asfaltare arpad
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
---, 6 august 2016
Pr ghioceilor este finalizat sau continua lucrarea? Care este "valabil"?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.