ACTUALITATE 18 august 2021

Locurile pentru cursele Sfântu Gheorghe – Întorsura Buzăului operate de firma Codreanu ar putea fi suplimentate

de David Leonard Bularca | 3735 vizualizări

De când spun reprezentanții firmei că s-ar putea întâmpla acest lucru

În microbuzul care circulă pe ruta Sfântu Gheorghe – Întorsura Buzăului și invers este de multe ori greu să găsești un loc liber, mai ales la orele de vârf. Acest lucru îl admit și reprezentanții companiei. Având în vedere că în mai puțin de o lună va începe școala, Jancsó Gábor, reprezentant al firmei Codreanu, spune că este posibilă suplimentarea locurilor pentru pasageri, prin punerea la dispoziție a unui autobuz cu mai multe locuri. 

„Neapărat o să fim nevoiți să suplimentăm, căci cursa Întorsura Buzăului - Sfântu Gheorghe e și la ora actuală destul de aglomerată. Dacă ne ajută Dumnezeu și începe școala, atunci din septembrie o să suplimentăm. O să mărim locurile, o să punem la dispoziție un autobuz mai mare pentru curse. Dar numai la orele de vârf, că și acum sunt două curse la care e plin și restul, sau la cursa mijlocie, e aproape gol”, a spus, pentru Observatorul de Covasna, Jancsó Gábor.

În viitor ar putea fi realizate și anumite investiții la autogara Codreanu din Sfântu Gheorghe, însă momentan, din cauza pandemiei, veniturile firmei au scăzut. 

„În cel mai scurt timp am vrea să facem investiții, deci firma, numai că acum depinde și de situația actuală, că din punct de vedere financiar nu stăm chiar foarte bine, din cauza pandemiei și nu știm dacă pe viitor o să avem clienți mai mulți. Mă refer la oameni care fac navetă și care circulă cu autobuzele noastre”, a mai declarat reprezentantul firmei Codreanu, Jancsó Gábor.

Microbuzul de la Întorsura Buzăului spre Sfântu Gheorghe circulă de luni până vineri, conform site-ului autogari.ro, la orele 06:30, 09:30 și 14:30. Acesta traversează următoarele orașe și comune: Întorsura Buzăului - Dobârlău - Ozun și Sfântu Gheorghe.

De la Sfântu Gheorghe spre Întorsura Buzăului microbuzul circulă tot de luni până vineri, prin aceleași orașe și comune. Acesta pleacă de la orele: 08:00, 13:00 și 16:00, conform aceleiași surse. 

Sursa foto: captură de ecran Google Maps

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.