ACTUALITATE 7 septembrie 2016

Licitaţie Civilă pentru trei proiecte covăsnene

de Iulia Drăghici - Taraș | 505 vizualizări

Fundaţia Comunitară Covasna organizează, pentru a treia oară, Licitaţia Civilă, acțiunea ce permite cetăţenilor să susțină în mod public o serie de proiecte comunitare. Evenimentul are loc joi, 22 septembrie, de la ora 18, la Sala Studio din Sfântu Gheorghe.

La această ediţie, licitaţia civilă îşi propune promovarea a trei proiecte ale organizaţiilor covăsnene. Acestea sunt: 1. Să ne întreținem băile! – realizarea lucrărilor de întreținere a Băilor Apor – Asociația Vinca Minor; 2. Povestește și lumea ți se va deschide! – o săptămână de basme și programe pentru copii pentru încurajarea cititului – Asociația Tipe Tupa şi 3. Bunici voluntari, nepoți adoptați! – implicarea vârstnicilor în acțiunile centrelor de educare a copiilor – Asociația Caritas din Sf. Gheorghe.

„Prezentarea proiectelor este de câte 6 minute, 6 minute de întrebări la fiecare, sumele oferite la licitație fiind de fapt sponsorizări pentru realizarea proiectului respectiv. Aceeași persoană poate susține unul sau mai multe proiecte, cu suma minimă de 50 lei. Scopul licitației este dobândirea statutului de sponsor principal, ceea ce oferă drepturi speciale în timpul realizării proiectului. Îi așteptăm pe cei interesați, pe toți cei care doresc implicarea activă la susținerea realizării unui proiect comunitar”, arată un comunicat de presă.

În acest proiect, Fundaţia Comunitară Covasna îi are ca parteneri pe The Funding Network TFN din Londra şi Asociaţia de Relaţii Comunitare ARC din Cluj Napoca.

 

 

Teme articol: proiecte licitatie civila
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.