ACTUALITATE 7 septembrie 2016

Liceenii din Târgu Secuiesc încep şcoala prin distracție alternativă

de Iulia Drăghici - Taraș | 749 vizualizări

Începutul noului an școlar aduce cu sine și a patra ediție a Zilelor Elevilor din Târgu Secuiesc. Evenimentul, adresat școlarilor din clasele IX–XII, va avea loc în perioada 15-18 septembrie.

Scopul activității care are în vedere trei paliere (cultură, îndemânare și sport) este de a oferi liceenilor din Târgu Secuiesc o modalitate de distracție alternativă.

„Anul aceasta elevii au venit cu cererea de a organiza un astfel de eveniment, așa că am vorbit cu autoritățile locale care au acceptat ideea și astfel organizăm și a patra ediție”, ne-a spus coordonatorul din acest an al evenimentului, Szöllősi Tamás.

Potrivit comunicatului de presă al evenimentului, Zilele Elevilor din Târgu Secuiesc este cel mai mare eveniment al anului dedicat elevilor, unde peste 200 de tineri se distrează timp de 4 zile, rezolvă sarcini în echipă și se întrec cu alte echipe. Evenimentul oferă o modalitate de recreere activă tinerilor, în cadrul căruia pot să se cunoască și pot învăța să lucreze împreună pentru atingerea unor obiective comune. Participanții pot să-și măsoare forțele în cadrul unor activități culturale, de îndemânare și de sport, iar învingătorii vor fi recompensați cu premii consistente.

Participanţii, grupaţi în echipe mixte de 10–12 persoane trebuie să se înregistreze până pe 13 septembrie, ora 23:59. Formularul de înscriere poate fi accesat de pe pagina de Facebook a Zilelor Elevilor (www.facebook.com/diaknapok.kezdivasarhely).

Evenimentul este organizat de Asociația Tinerilor din Târgu Secuiesc, în parteneriat cu Primăria Târgu Secuiesc şi Casa de Cultură Vigadó.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.