ACTUALITATE 28 iunie 2021

Noul primar al comunei Ozun este Bordás Enikő (UDMR)

de Iulia Drăghici - Taraș | 2526 vizualizări

Aceasta a câștigat alegerile cu peste 63% din voturile exprimate 

Noul primar al comunei Ozun, Bordás Enikő, candidatul UDMR Covasna, a câştigat alegerile parţiale cu peste 63% din sufragiile alegătorilor.

Potrivit rezultatelor finale transmise de Biroul Electoral de Circumscripţie, economista Bordás Enikő a fost votată de 1.074 de persoane din totalul celor 1.710 prezente duminică la urne, adică 63,74% din total, în timp ce Kloos Paula, care a candidat din partea Partidului Naţional Liberal, a obţinut 611 voturi - 36,26%.

Prezenţa la urne a fost de 45,56%.

Funcţia de primar al comunei Ozun a rămas vacantă la finele lunii martie, după ce Ráduly István a fost numit prefect al judeţului Covasna la propunerea UDMR.

Bordás Enikő este născută în localitatea Ozun, a absolvit Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti şi lucrează de aproape 15 ani în cadrul Primăriei Ozun.

Mulţumesc pentru încrederea şi sprijinul acordat de locuitorii comunei Ozun. Am lucrat şi vom lucra în echipă pentru dezvoltarea comunei Ozun, pentru finalizarea lucrărilor începute ca să putem să asigurăm un trai mai bun pentru toţi locuitorii comunei noastre. Îmi voi continua munca în calitate de primar al comunei şi, împreună cu echipa din Primărie, vom face tot ce trebuie ca Ozunul să rămână pe calea dezvoltării, să avem o comună modernă şi o comunitate puternică. Vom lucra, în continuare, pentru dezvoltarea comunei Ozun, împreună cu locuitorii comunei Ozun”, a declarat Bordás Enikő, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Scrutinul de duminică s-a desfăşurat fără incidente deosebite, însă poliţiştii au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.400 de lei pentru consumul, respectiv comercializarea de băuturi alcoolice în apropierea unei secţii de votare.

Sursa: Agerpres. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.