ACTUALITATE 16 septembrie 2009

Lapte şi corn, ceva mai târziu

de Covasna Media | 279 vizualizări

[singlepic=323,400,200,,left]Laptele şi cornul acordate elevilor din judeţ prin programul guvernamental „Lapte şi corn“ vor fi împărţite anul acesta cu puţină întârziere, din cauza unor probleme la achiziţii. Conform vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Covasna (CJ), Henning Laszlo, la licitaţia electronică pentru corn au participat cinci societăţi, dintre care una singură din

Laptele şi cornul acordate elevilor din judeţ prin programul guvernamental „Lapte şi corn“ vor fi împărţite anul acesta cu puţină întârziere, din cauza unor probleme la achiziţii.

Conform vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Covasna (CJ), Henning Laszlo, la licitaţia electronică pentru corn au participat cinci societăţi, dintre care una singură din Covasna, însă din păcate una dintre acestea a contestat achiziţia. De asemenea, la licitaţia pentru lapte au participat patru firme, însă din cauză că una dintre ele s-a înscris mai târziu, licitaţia a fost refăcută şi procedurile aferente acestui proces sunt în curs.

„Aşteptăm răspuns de la ANRMAP cu privire la contestaţie şi în funcţie de acesta vom urma paşii necesari“, a spus Henning.

În aceste condiţii, în cazul cornurilor acestea ar putea ajunge în şcolile din judeţ la începutul lunii octombrie, în timp ce laptele peste aproximativ o lună, estimează vicepreşedintele CJ.

Proiectul „Lapte si corn“ a început pentru clasele I-IV în anul şcolar 2002 - 2003 şi ulterior a fost extins şi pentru elevii claselor V-VIII.

Ana Sidon

Teme articol: lapte corn
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.