ACTUALITATE 18 noiembrie 2015

La Târgul de Turism Romexpo, bucureștenii s-au interesat de pârtiile și castelele din Covasna

de Sever Ioan Miu | 817 vizualizări

Mai multe organizații din domeniul turismului din judeţele Covasna și Harghita au promovat împreună ofertele turistice din regiune, în cadrul Târgului de Turism organizat între 12 și 15 noiembrie în București, la centrul expozițional Romexpo. Majoritatea celor care au vizitat standul s-au arătat interesați de ofertele de tratament, posibilitățile de schi, ofertele turistice pentru sărbătorile de iarnă, precum și posibilităţile de cazare la castelele şi conacele din zonă.

Printre cei care au promovat ofertele turistice din zonă se numără organizații precum  Secţia Pensiuni din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Covasna, Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în Judeţul Covasna, Centrul de Wellness Praid sau Asociația Intercomunitară Harghita.

Experiențele acumulate la edițiile din acest an ale târgului de turism arată că turiștii români preferă să petreacă atât Paştele, cât și Crăciunul și Revelionul departe de casele lor, potrivit unui comunicat al Consiliului Județean (CJ) Covasna. Majoritatea vizitatorilor standului Secuimii au fost interesaţi de aceste oferte şi pachete turistice, de posibilităţile de practicare a sporturilor de iarnă, în special a schiului și au vrut să afle mai multe despre tradiţia sacrificării porcului. La ediţia de toamnă a târgului de turism au fost prezenţi peste 230 de expozanţi.

„Operatorii specializaţi în călătorii interne au contactat reprezentanţii noştri în vederea stabilirii unei cooperări în domeniu şi promovarea reciprocă a ofertelor turistice. În viitorul apropiat, se vor depune eforturi pentru includerea mai multor programe turistice din zona noastră”, se mai arată în comunicatul CJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.