ACTUALITATE 24 aprilie 2016

La mulți ani, Sfântu Gheorghe!

de Iulia Drăghici - Taraș | 927 vizualizări

Săptămâna de foc, care a reunit aproape 270 de evenimente, s-a încheiat. Ediţia din acest an a celui mai important eveniment din oraş, Zilele Sfântu Gheorghe, a fost una specială pentru că a marcat atât 25 de ani de la prima ediţie organizată, cât şi 555 de la atestarea oraşului.

Vedetele prezente la eveniment au transmis urări oamenilor din Sfântu Gheorghe, cu ocazia aniversării oraşului.

Andra: „Dacă suntem sănătoşi, avem şi chef de petrecere şi de concerte”

Sâmbătă seara, Piaţa Libertăţii din oraş aproape că a devenit neîncăpătoare. Zeci de mii de oameni s-au strâns în faţa scenei principale pentru concertul Andrei, una dintre cele mai iubite artiste din România.

Deşi se lupta cu o răceală destul de puternică şi a fost nevoită să anuleze conferinţa de presă programată la Curtea Tinerilor înainte de concert, Andra a oferit un spectacol de excepţie, plin de energie, iubire şi voie bună, exact aşa cum se cere la o aniversare specială.

Artista le-a urat cetăţenilor din Sfântu Gheorghe să aibă parte de sănătate. „Le mulţumesc pentru că au venit la concert. Le urez să asculte muzică bună, de calitate şi atunci când se mai cer artişti pentru concert, să spună „Andra!” că eu voi veni cu cel mai mare drag! Să avem parte de sănătate, atât noi, cât şi ei, pentru că este cea mai importantă. Dacă suntem sănătoşi, avem şi chef de petrecere şi de concerte. M-am simţit extraordinar la Sfântu Gheorghe. Aviz organizatorilor: chemaţi-ne că noi suntem aici!”, a transmis artista.

Cătălin Măruţă: „Bucuraţi-vă de ploaie”

Foarte îngrijorat pentru starea de sănătate a soţiei sale, realizatorul TV Cătălin Măruţă a fost prezent sâmbătă la Curtea Tinerilor pentru a-şi cere scuze pentru absenţa soţiei sale. Chiar dacă s-a amânat interviul, omul de televiziune a oferit autografe şi a răspuns la întrebările fanilor.

„La mulţi ani! Să fiţi sănătoşi, să vă dea Dumnezeu ploaie din când în când pentru că este bogăţie şi să aveţi parte de tot ce este mai frumos!”, a spus Măruţă cu ocazia Zilelor Sfântu Gheorghe.

Cornel Ilie, Vunk: „Cred că puteţi fi un exemplu pentru toată ţara”

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, a declarat pentru „Observatorul de Covasna” că vineri, trupa a concertat pentru prima oară la Sfântu Gheorghe.

„Eu le transmit oamenilor să îi respecte pe cei din jur, dar nu numai în acest weekend. Acesta trebuie să fie un weekend de pornire, dar cred că trebuie să se tolereze şi să se respecte mai mult între ei. Trebuie ca oamenii din această zonă să fie un exemplu. Cred că aici este mai multă linişte decât în alte locuri şi cred că puteţi fi un exemplu pentru toată ţara”, a declarat Cornel Ilie.

Potrivit solistului, trupa Vunk este una plină de optimism, iar acest lucru s-a resimţit în energia transmisă prin concert. „Credem în vise, în împlinirea lor, avem foarte multe emoţii, spunem poveşti şi încercăm să schimbăm lumea prin cuvintele noastre, şi nu ale altora”, ne-a spus vedeta.

La interviul de la Curtea Tinerilor, printre altele artiştii au declarat şi că le place oraşul pentru că „tot timpul, de câte ori am trecut, ni s-a părut foarte curat, oamenii sunt liniştiţi şi foarte prietenoşi”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.