ACTUALITATE 7 martie 2017

Juniorii handbalişti de la CSM luptă miercuri pentru primul loc în serie

de Iulia Drăghici - Taraș | 1049 vizualizări

Echipa de handbal juniori 2 masculin a Clubului Sportiv Municipal din Sfântu Gheorghe va disputa miercuri, 8 martie, pe teren propriu derbiul seriei C, etapa 12 din cadrul Campionatului Naţional de Handbal ediţia 2016-2017 împotriva echipei CSŞ Ploieşti.

„Câştigătoarea acestui joc va ocupa aproape sigur primul loc în serie la finalul primei părţi a sezonului regulat, urmând să participe la tragerea la sorţi pentru turneul semifinal din prima urna valorică. După victoria categorică obţinută săptămâna trecută la Mizil, echipa antrenată de prof. Viorel Bărbos este pregătită pentru un joc bun, jucătorii dorind să demonstreze că merită locul pe care îl ocupă în clasament.

Iubitorii sportului şi mai ales ai handbalului sunt aşteptaţi la Sala Sporturilor „Szabó Kati” în data de 8 martie, de la ora 16.00, pentru a asista la un spectacol sportiv şi pentru a încuraja echipa gazdă, sperând la un rezultat favorabil echipei CSM Sfântu Gheorghe”, arată un comunicat de presă al Clubului Sportiv Municipal.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.