ACTUALITATE 5 ianuarie 2022

Județul Covasna va avea din nou al doilea subprefect

de Iulia Drăghici - Taraș | 2361 vizualizări

Sebastian Cucu revine în conducerea Instituției Prefectului 

Județul Covasna va avea din nou doi subprefecți, după ce Sebastian Cucu (PSD) a fost numit pe funcția rămasă vacantă în septembrie, după destrămarea alianței PNL-USR-UDMR. Hotărârea de a numi al doilea subprefect al județului a fost adoptată miercuri de Guvernul Ciucă. Joi va avea loc preluarea mandatului.

Tot miercuri, la nivel național s-au adoptat mai multe hotărâri privind funcții similare și din alte județe. Astfel, au mai numiţi în funcţia de subprefect și Emilian Pavel (Bihor), Lucian Pătraşcu (Braşov), Marian Grigoraş (Iaşi), Costin Alexandru Ojog (Ilfov), Cozmin Floreanu (Olt), Florentina Călin (Vâlcea). Totodată, au fost înlocuiți și prefecții din Iaşi, Ilfov, Bacău şi Dolj.

A doua funcție de subprefect al județului Covasna a rămas liberă în septembrie, după ce Dulányi-Balogh Szilárd (USR PLUS) a fost revocat din funcție, asemenea tuturor omologilor săi din țară care făceau parte din același partid.

Acum, echipa de la conducerea Prefecturii Covasna va fi formată din Ráduly István (UDMR), Cosmin Boricean (PNL) și Sebastian Cucu (PSD).

Acesta din urmă a mai ocupat această funcție din primăvara anului 2014, până în luna decembrie a aceluiaşi an, când a preluat funcţia de prefect. A condus Prefectura astfel până în decembrie 2019.

Sebastian Cucu lucrează în Prefectură din anul 2002, iar din 2008 a condus Serviciul juridic.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.