ACTUALITATE 11 decembrie 2013

Joi se deschide patinoarul de lângă Penny

de Székely Emőke | 156 vizualizări

Asociația Jaxtrem și magazinul Jacko Sport anunță că joi după masa se va deschide și cel de-al doilea patinoar artificial din Sfântu Gheorghe, amplasat în spatele magazinului Penny. Administratorul Bálint Gyula spune că pregătește un program special și multe surprize.

„M-am gândit să întocmesc un program de funcționare care să corespundă nevoilor publicului. De aceea tinerii care se dau în viteză și fac figuri pe gheață vor avea acces doar seara, iar în timpul zilei vom facilita accesul familiilor și al persoanelor în vârstă” – a declarat Bálint Gyula.

Acesta a mai spus că va pregăti și surprize, care vor ține tot sezonul. Vor fi show-uri cu laser, dar și petreceri, însă dă asigurări că zgomotul nu îi va deranja pe localnici. De asemenea, la patinoar se vor putea închiria patine, astfel doritorii vor plăti 5 lei pentru două ore de folosire a patinelor. Tot 5 lei costă și biletul de intrare, iar pentru cei sub 18 ani biletul costă 3 lei. Prețurile se vor schimba însă de la 1 ianuarie, când biletele vor costa 5 lei (minori) și 7 lei (adulți).

Programul de funcționare a patinoarului este următorul: 15-21 în zilele lucrătoare, 10-14 și 15-21 în zilele nelucrătoare și în vacanță. Defalcat pe categorii programul este: 10-12 vârstnici, 12-14 familii, 15-17 începători, 17-21 tineri.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.