ACTUALITATE 22 decembrie 2016

Jandarmii, alături de persoanele vârstnice din Căminul de la Hăghig

de Covasna Media | 1752 vizualizări

Ca în fiecare an, în preajma Sărbătoririi Naşterii Domnului, grupul de colindători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Gheorghe Doja” Covasna, a fost prezent joi, 22 decembrie a.c., în mijlocul celor 91de asistaţi din cadrul Căminului Pentru Persoane Vârstnice din localitatea Hăghig.jandarmi cadouri Haghig (2)

Prin prezenţa lor, jandarmii au dorit să le facă o bucurie acestor bătrâni, oferindu-le din suflet, un program de colinde specifice acestei perioade. Momentul s-a transformat într-un eveniment de o mare încărcătură emoţională, atât pentru cei prezenţi în sala de festivităţi a centrului, cât şi pentru jandarmi.

Pe lângă colinde,  jandarmii au oferit bătrânilor şi cadouri specifice aceste mari Sărbători, dorind  să le aducă o bucurie acestor persoane vârstnice care nu beneficiază de căldura unei familii. Jandarmii au continuat tradiţia, începută cu mulţi ani înainte, de a poposi în prag de sărbători la Căminul de asistaţi din localitatea Hăghig pentru a le aduce daruri şi a le oferi mângâiere.

(Compartimentul Informare şi Relaţii Publice)

 

Teme articol: jandarmi cadouri Haghig batrani
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.