ACTUALITATE 24 decembrie 2021

Jandarmeria Covasna: luna cadourilor, luna bucuriei!

de Iulia Drăghici - Taraș | 1629 vizualizări

Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Nașterea Domnului, Crăciunul este aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă, fiecare așteptând un mic dar.

Plecând de la această dorință, noi, jandarmii covăsneni, ne-am mobilizat și am făcut posibil micul cadou așteptat de unii dintre semenii noștri.

A fost o bucurie și o onoare să participăm la campania  „Crăciunul Împreună", organizată de Centrul de Tineret Întorsura Buzăului, care cu siguranță a adus multă bucurie și speranța copiilor și vârstnicilor care au scris scrisori către Moș Crăciun.

Nu am putut să nu trecem în numele moșului și pe la Ionela, fetița de 12 ani crescută de o mamă singură. Aceasta locuiește în orașul Covasna iar noi o vizităm periodic cu mici daruri, cu bucurie și voie bună.

Bucuria de a fi alături de cei nevoiași în aceste zile și nu numai, ne face să ne reamintim că în fiecare zi suntem în primul rând oameni și abia mai apoi oamenii legii.

Sentimentul pe care toți colegii l-au simțit, este acela că oricât am avea, putem avea totul ajutând cu puțin din puținul nostru, care poate deveni totul pentru cei care nu au nimic sau au foarte puțin în această perioadă plină de însemnătatea spitituală.

Pentru noi, ca oameni, trecători alături de semenii noștri este important și înălțător să avem parte de gesturi mici care sunt menite a ne aduce împlinirea sufletească.

Dincolo de însemnătatea lor materială, aceste gesturi mici au puterea de a aduce zâmbetul pe chipul nostru și pe cel al celor din jur.

Cadourile au o însemnătate deosebită dacă le alegem din suflet și de cele mai multe ori au puterea de a întări legăturile dintre oameni.

Recomandăm tuturor să fie alături de cei care au nevoie de sprijin în aceste zile, prin acest gest putându-l ajuta pe Moș Crăciun să ducă la îndeplinire greaua și sfânta sa misiune.     

Sursa: comunicat de presă Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna.          

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.