ACTUALITATE 7 noiembrie 2013

ITM ia la control asociațiile de locatari și proprietari

de Monica Vrânceanu | 100 vizualizări

Inspectoratul Teritorial de Muncă Covasna va derula în perioada ce urmează acțiuni specifice de control în domeniul relațiilor de muncă privind activitatea asociațiilor de locatari și a celor de proprietari.

Directorul ITM Covasna, Ördög Lajos, a declarat că acțiunile sunt prevăzute în Programul Cadru pe anul 2013 al instituției, iar grupul-țintă este personalul care lucrează în cadrul asociațiilor de locatari și proprietari. Inspectorii ITM vor verifica modul de îndeplinire a obligațiilor legale de către asociații.

Verificările vor fi făcute prin controale tematice, controlându-se relațiile de muncă, securitatea și sănătatea în muncă. Controalele se vor face tocmai pentru a-i conștientiza pe angajatori cu privire la necesitatea respectării legislației muncii.

În Sfântu Gheorghe avem în jur de 170 de asociații de proprietari, în vreme ce în restul orașelor avem în general asociații de locatari.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 8 noiembrie 2013
ITM a terminat cu controalele la firmele ce fac evaziune pe rupte(estimata in Romania la vreo 30 miliarde Euro anual !!!) si merge in control la amaratele de asociatii de locatari!! "Succesuri", citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.