ACTUALITATE 22 ianuarie 2013

IPJ Covasna este în doliu

de Székely Emőke | 415 vizualizări

Şoferul decedat în accidentul de luni de pe DJ121 era poliţist în staţiunea Covasna.

Conducerea IPJ Covasna și-a manifestat profunda tristețe față de decesul colegului lor, Adrian Ungureanu, care a murit luni după masa într-un accident de circulație.

„Accidentul a avut loc luni după masa pe drumul județean 121 ce leagă Covasna de Zăbala. Colegul nostru a depășit un autoturism după care s-a ciocnit frontal cu un altul, care se deplasa regulamentar. Polițistul a rămas încarcerat în mașină și a decedat la scurt timp. În cealaltă mașină se aflau 6 persoane, dintre care 4 au fost transportate la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe, iar două au primit îngrijiri la fața locului” – a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Iulia Grigoraș.

Celălalt șofer a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Nu se știe dacă polițistul consumase sau nu băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, însă șeful IPJ Covasna, Ioan Popa, spune că acest lucru este puțin probabil pentru că acesta suferea de o boală și urma tratament medicamentos.

Ioan Popa a mai declarat că Adrian Ungureanu a lucrat în sistem timp de mulți ani, fiind polițist în stațiunea Covasna de când a terminat școala de subofițeri. Popa a mai spus că polițistul era în timpul liber, conducea o mașină Dacia veche, așadar este puțin probabil să fi avut viteză foarte mare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.