ACTUALITATE 27 mai 2021

IPJ Covasna: controale în mijloacele de transport în comun

de Iulia Drăghici - Taraș | 1293 vizualizări

Poliția Română  derulează joi, 27 mai, la nivel național, o acțiune pentru siguranța transportului de persoane. Astfel, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna desfășoară activități specifice pe linia verificării legalității efectuării transportului de persoane pe raza întregului județ.

Totodată, această acțiune urmărește și verificarea modului de respectare a măsurilor de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020, în mijloacele de transport public de persoane.

Polițiștii reamintesc faptul că portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu în mijloacele de transport în comun.

De asemenea, în intervalul de timp 27 mai ora 16:00 – 28 mai ora 21:00 la nivelul județului Covasna a fost emisă o avertizare meteorologică  - COD PORTOCALIU – ploi abundente. 

În acest context, oamenii legii solicită tuturor participanților la trafic să manifeste o atenție sporită și o conduită preventivă în ceea ce privește circulația pe drumurile publice și să respecte cu strictețe prevederile normelor legale în vigoare.

Sursa: comunicat de presă IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.