ACTUALITATE 24 noiembrie 2016

Investitorii privaţi, interesaţi de reabilitarea şi administrarea hotelului Bodoc

de Covasna Media | 839 vizualizări

Investitorii privaţi se arată interesaţi de perspectiva colaborării cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, în vederea reabilitării şi administrării hotelului Bodoc din centrul oraşului, spune primarul Antal Árpád.

„Pe 30 noiembrie expiră termenul până la care cei interesaţi se pot înscrie. Pot să spun că avem deja înregistrate intenţii, dar sper că vor mai fi până în data de 30. Începând cu 5 decembrie, vom forma comisia de negocieri cu cei care sunt interesaţi şi vom începe discuţiile”, a spus Antal Árpád.

Hotelul Bodoc, aflat în proprietatea Consiliului Local, a fost achiziţionat în urmă cu doi ani cu suma de 745.000 de euro de la omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie, care l-a cumpărat în anul 2003 împreună cu alte active ale fostei S.C. Turism şi Agrement „Oltul” scoase la privatizare. Acum, alături de investitori privaţi, autorităţile ar dori să amenajeze aici un centru cultural, de afaceri şi spa.

Clădirea a intrat în anul 2007 în modernizare, intenţia proprietarului fiind de a ridica hotelul la nivel de patru stele, de a construi o piscină şi mai multe săli de conferinţe, dar lucrările au fost sistate la scurt timp, iar de atunci clădirea a rămas în paragină.

 

 

Teme articol: Hotel Bodoc investitori
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.