ACTUALITATE 14 februarie 2011

Întorsurenii primesc consiliere în protecţia consumatorilor

de Andreea Dabija Kelemen | 36 vizualizări

Începând cu această lună, Primăria oraşului Întorsura Buzăului, în colaborare cu Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Covasna organizează şedinţe în care oferă consiliere cu privire la legislaţia în vigoare din domeniul protecţiei consumatorilor.

Aceste tipuri de consiliere sunt oferite atât persoanelor fizice cât şi operatorilor economici. Toţi întorsurenii interesaţi sunt aşteptaţi la aceste întâlniri în incinta Primăriei marţi, 15 februarie, între orele 11:00-14:00, şi în luna martie în zilele de 1, 15 şi 29.

Educaţia consumatorului se ocupă de probleme cum ar fi drepturile şi obligaţiile consumatorului într-o economie de piaţă, siguranţa produselor şi serviciilor, servicii financiare, servicii de interes general etc., teme care duc la dezvoltarea unor comportamente de bază necesare intereselor de consum individuale şi/sau colective.

„Sunt binevenite aceste şedinţe de informare, avem tot dreptul să ştim procedurile exacte în cazul în care ne confruntăm cu probleme. O să merg cu siguranţă să mă informez”, a spus Ioana Bularca.

”Au fost dăţi în care vă spun sincer că nu am ştiut ce să fac, am închis ochii şi mi-am zis că suntem în România, orice e posibil aici! Dar pe cuvânt vă spun că acum aş reclama situaţiile respective, sunt cetăţean cu drepturi. Foarte bine că se fac astfel de consilieri”, a spus, la rândul său, un alt întorsurean.

Primarul Leca Băncilă le urează cetăţenilor să meargă cu încredere la aceste întâlniri, unde îi aşteaptă persoane foarte bine pregătite şi speră că astfel este făcut un pas semnificativ - cel al informării corecte, pentru rezolvarea multor dintre problemele ce ţin de consum.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.