ACTUALITATE 6 aprilie 2023

Întorsura Buzăului face față deszăpezirii

de David Leonard Bularca | 451 vizualizări

Autoritățile de la Întorsura Buzăului au reușit să gestioneze deszăpezirea pe străzile pe care le au în subordine, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, viceprimarul, Silviu Popica, în contextul în care de marți, 4 aprilie, iarna pare că s-a întors în multe zone ale județului și ale țării. 

Drumul Național (DN) 10, care trece prin Întorsura Buzăului, nu este administrat de autoritățile locale, drept urmare acestea nu pot interveni pentru deszăpezirea acestei porțiuni de drum. 

„DN 10 nu este în administrarea noastră. Străzile care sunt în administrarea noastră sunt circulabile", a declarat Silviu Popica. 

El ne-a spus și că utilajele primăriei lucrează în permanență pentru deszăpezirea străzilor. 

„Ieri (n. red.: marți), am intervenit cu toate utilajele de la ora 5:00 până la 23:00. Azi (n. red.: miercuri), am început tot de la ora 5:00. Nu au fost probleme deosebite. Trebuie avut în vedere că a nins pe toate străzile deodată, iar utilajele le curăță pe rând", a explicat, pentru redacția noastră, viceprimarul de la Întorsura Buzăului. 

Marți, la prânz, în Întorsura Buzăului o femeie a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Martorii susțin că și vremea rea și zăpada de pe carosabil au fost factori care au favorizat producerea accidentului. 

Traficul a fost îngreunat marți seara și în zona Predeluț, la ieșirea din Întorsura Buzăului și intrarea în Teliu, conform mai multor imagini postate pe rețelele sociale de către șoferi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.