ACTUALITATE 8 iulie 2021

Internship pentru studenți la Primăria Sfântu Gheorghe: înscrierile încep în 12 iulie

de Iulia Drăghici - Taraș | 1078 vizualizări

Studenții care vor să ia parte la programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe, care se va derula în perioada 26 iulie – 24 septembrie a.c., vor putea să se înscrie începând cu data de 12 iulie, a anunțat miercuri, într-o conferință de presă, viceprimarul Vargha Fruzsina. 

Apelul pentru cererile de înscriere la program se va desfășura în perioada 12 – 20 iulie. Tinerii vor avea de completat un formular, iar pe lângă acesta să atașeze un CV, dar și un document care să ateste statutul de student, respectiv o copie a actului de identitate. Ulterior, cei care trec de „proba dosarului”, vor avea și un interviu. 

Anul acesta putem accepta un număr mai mic de stagiari, candidații vor fi intervievați între 21 și 23 iulie. Eu cred că ar trebui să ne cunoaștem un pic, să vedem cu cine vom lucra și vor lucra instituțiile în perioada următoare”, a spus viceprimarul Vargha Fruzsina. 

Tot aceasta a punctat că fiecare stagiar va trebui să își asume angajamentul că va lua parte la program minimum o lună. Vor fi disponibile 10 locuri pentru maximum 20 de persoane. 

Cei selectați să ia parte la program vor putea lucra în cabinetele celor doi viceprimari, la Casa de Cultură „Kónya Ádám”, la Centrul de Artă din Transilvania şi la TEGA S.A. Repartiția se va face în cadrul probei interviului. 

Toate schimbările pe care le-am făcut față de programul de anul trecut se bazează pe feedback-ul primit de la foștii noștri stagiari și sunt concepute pentru a le oferi tinerilor șansa de a face o muncă mai severă, de a se obișnui mai bine în instituțiile la care vor fi trimiși”, a mai spus miercuri viceprimarul. 

Cu amănunte vor reveni autoritățile în perioada următoare. 

Un program similar a fost lansat în iunie și la Primăria Barcani. 

Programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe a debutat anul trecut. Atunci s-au înscris 34 de tineri, care au avut ocazia să facă parte pentru două-trei săptămâni din departamentele instituției.

Foto: Kristó-Gothárd Hunor 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.