ACTUALITATE 18 ianuarie 2011

Înjunghiat de nevastă pentru că nu a vrut să îi dea de mâncare copilului

de Covasna Media | 34 vizualizări

Duminică seara, poliţiştii din staţiunea Covasna au fost anunţaţi despre un scandal domestic izbucnit într-o familie. Din scandalul respectiv a rezultat înjughierea soţului în zona abdominală.

O echipă s-a deplasat la faţa locului pentru a efectua primele cercetări şi pentru stabilirea cu exactitate a motivului pentru care bărbatul a fost înjunghiat.

Pe fondul consumului de alcool în exces, Vasile şi Maria au pornit o ceartă cu privire la mâncarea fetiţei lor de numai 2 ani. Femeia nu a vrut să fie cea care o hrăneşte pe micuţă, iar bărbatul revoltat de lipsa de responasbilitate a femeii, a pornit o ceartă în toată regula, motiv pentru care soţia a luat un cuţit din bucătărie şi şi-a înjunghiat soţul.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate şi pentru efectuarea analizelor. Acesta se află în afara oricărui pericol, dar rămâne internat pentru supraveghere şi recuperare.

În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei şi de concluziile medicului legist, poliţiştii vor face încadrarea legală a faptei şi vor stabili ce se va întâmpla şi cu copilul acestora până la recuperea tatălui. Momentan, fetiţa se află în îngrijirea asistenţilor sociali din cadrul Primăriei Covasna.

Un cuplu de scandalagii

Vecinii celor doi spun că scandalurile în această familie sunt foarte frecvente deoarece femeia nu lucrează nicăieri, iar bărbatul este singurul care aduce bani în casă, iar nevasta în loc să cumpere ce trebuie pentru copilul lor, dă banii pe băutură.

„Se poate observa dimineaţa devreme cum se deschide magazinul că femeia coboară cu fetiţa acestora, cumpără o sticlă de bere iar copilului o pungă de pufuleţi. Imediat ce bărbatul pleacă de acasă aceasta se pune pe băut iar până la orele prânzului nu mai ştie pe ce lume se află”, a declarat un vecin al celor doi.

Un alt vecin spune că în fiecare seară când se întoarce de la muncă, bărbatul îşi găseşte fetiţa murdară, nemâncată şi plângând într-un colţ al camerei deoarece mama ei este prea beată să îşi mai dea seama că există un copil în jurul ei. Din cauza acestor supărări s-a pus şi el pe băut şi încearcă să îşi îngrijească copilul.

„Îi poţi auzi cum se ceartă zilnic pentru că femeia vrea bani pentru băutură, dar de fapt îi cere soţului pentru a cumpăra fetiţei de mâncare. Acesta merge în fiecare dimineaţă nemâncat la muncă pentru a câştiga un bănuţ să îşi hrănească familia dar în fiecare seară situaţia este la fel: soţia beată şi copila plângând. Şi duminică seară a încercat să-i explice nevestei că dacă nu îşi bagă minţile în cap o dă afară şi creşte el singur copilul”, a completat vecinul.

Deseori se întâmplă ca cei doi să se certe şi pe băutură deoarece bărbatul cu stomacul măcinat de foame îşi îneacă amarul în băutură, dar soţia este mult prea dependentă de alcool şi nu împarte nimic cu acesta.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.