ACTUALITATE 30 decembrie 2021

„Inimi sănătoase pentru doi copii din județul Covasna”, demersul desemnat „Cea mai bună campanie a anului”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1351 vizualizări

Pentru implicarea în demersul cu ajutorul căruia doi copii din județul Covasna au primit inimi noi și o nouă șansă la viață, clinica Pro Vitam din Sfântu Gheorghe a primit trofeul pentru „Cea mai bună campanie a Anului 2021”, conform voturilor exprimate în cadrul evenimentului „Superlativele CovasnaMedia.ro”.

Astfel, anul acesta, doi copii, unul din Sfântu Gheorghe și altul din Valea Crișului, sunt printre cei trei beneficiari ai Maratonului Inimilor de la Sibiu, o campanie de sprijinire a micuților cu malformații cardiace, prin intermediul căreia au avut parte de intervenții chirurgicale salvatoare.

Un premiu primit de noi, cu sprijinul, încrederea și ajutorul comunității.

Ne bucurăm că echipa Centrului Medical Pro Vitam a fost desemnata câștigătoarea Superlativelor Anului în județul Covasna, concurs pe care Observatorul de Covasna, respectiv portalul covasnamedia.ro, îl organizează anual.

Mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect și sperăm din toată inima să ajutăm cât mai mulți pacienți aflați în nevoie, să readucem bucuria și speranța celor care vin către noi”, au transmis reprezentanții clinicii care a promovat campania, Pro Vitam.

Aproape 2.700 de voturi au decis Superlativele CovasnaMedia.ro, în perioada 11 – 18 decembrie.

Câștigătorii au fost pe 22 decembrie la redacția Observatorul de Covasna din Sfântu Gheorghe, unde au primit felicitările noastre, o diplomă și câte un trofeu creat special pentru acest eveniment.

„Superlativele CovasnaMedia” este o campanie cu tradiție a publicației Observatorul de Covasna și un prilej de a aduce împreună comunitatea din jurul acestui ziar, rămas singurul cotidian de limbă română din județ.

Foto: Volker Vornehm.


Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.