ACTUALITATE 9 septembrie 2022

Încep lucrările de reabilitare a străzii Táncsics Mihály

de Iulia Drăghici - Taraș | 964 vizualizări

Strada Táncsics Mihály din Sfântu Gheorghe intră în sfârșit în reabilitare. De luni, 12 septembrie, aici încep lucrările de reparații și modernizare. 

Vă reamintim că, pe 12 septembrie, Sepsi Út-Építő SRL va începe lucrările de reabilitare a carosabilului și trotuarelor de pe strada Táncsics Mihály, ocazie cu care va fi înlocuit și sistemul de canalizare pluvială. 

Pentru a asigura desfășurarea fără probleme a lucrărilor, vă rugăm să nu parcați în zona indicată. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată într-un mesaj trimis joi de Primăria Sfântu Gheorghe. 

Strada a fost pe lista de lucrări încă din 2020, dar intervențiile nu au mai început, pentru că firma care a câștigat licitația și contractul de execuție nu s-a prezentat la muncă. Astfel, autoritățile au fost nevoite să rezilieze contractul și să caute alt executant. 

Iarna trecută, valoarea estimată totală fără TVA a investiției era de 1,4 milioane de lei. În iulie 2022, Consiliul Local a aprobat noul Proiect tehnic pentru obiectivul de investiții „Modernizare Strada Táncsics Mihály” din municipiul Sfântu Gheorghe, inclusiv modificarea devizului general. Noile acte prevăd o valoare estimată a investiției de peste 2,4 milioane de lei, cu TVA inclus. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.