ACTUALITATE 29 aprilie 2022

(Update) Incendiu la un depozit de haine din Brașov; ISU Covasna a plecat în sprijin

de Iulia Drăghici - Taraș | 3248 vizualizări

UPDATE 2: Potrivit ISU Brașov, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul unei țigări aruncate la întâmplare.

Locația unde a izbucnit incendiul nu deținea autorizație de securitate la incendiu.

UPDATE: Au ars mai multe construcții modulare în care se aflau depozitate materiale textile pe o suprafaţă de aproximativ 3000 mp.

După aproximativ 7 ore de luptă cu flăcarile incendiul a fost lichidat.

Pe tot parcursul noptii au mai rămas la fața locului 2 autospeciale de stingere pentru a supraveghea zona afectată de flăcări. 

Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime, informează ISUJ Brașov. 

Știrea inițială: Un incendiu a izbucnit vineri seara, în Bartolomeu, Brașov, în piața de haine second hand (vis a vis de Brintex). 

Potrivit ISU Brașov, la fața locului s-au deplasat inițial 7 autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD, după care s-au alăturat, în sprijin, și două echipaje de pompieri de la ISU Covasna și unul de la ISU Prahova). 

"Pompierii intervin la acest moment pentru localizarea și lichidarea flăcărilor care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2000 mp. (...) Pentru optimizarea misiunii de răspuns, în sprijinul pompierilor brașoveni au fost dislocate 3 mașini de stingere ( 2 de la ISUJ Covasna și 1 de la ISUJ Prahova. 

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția populației aflate în proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert. 

Misiunea este în dinamică", a informat ISU Brașov. 

Sursa foto: ISU Brașov. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.