ACTUALITATE 6 februarie 2012

In Memoriam Marian Cozma!

de Covasna Media | 71 vizualizări

Au trecut trei ani de la sfârşitul tragic al handbalistului Marian Cozma şi, în numele Comisiei de Tineret şi Sport Sfântu Gheorghe, oraş înfrăţit cu localitatea Veszprem din Ungaria – locul morţii sportivului –, invit şi în acest an oamenii din Sfântu Gheorghe şi nu numai, să ne aducem aminte de acest adevărat simbol al prieteniei româno-maghiare.

Deşi s-au scurs mai bine de 1000 de zile de la moartea atât de lipsită de sens a sportivului român, dorim să ne reamintim şi în acest an extraordinara capacitate de empatie de care am putut da dovadă, atunci, dar şi ulterior, români şi maghiari deopotrivă, regretându-l sincer şi foarte deschis pe Marian Cozma.

Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să ne ajute pe noi cei rămaşi, să găsim întotdeauna soluţiile potrivite, pentru a depăşi barierele etnice sau lingvistice, înspre o mai bună înţelegere şi pace.

În numele lui Marian Cozma, dar şi al prieteniei româno-maghiare, să mergem să aprindem cu toţii o lumânare sau să depunem o floare la fotografia sportivului, în ziua de miercuri 8 februarie, începând cu ora 18.00 în faţa Sălii Sporturilor din Sfântu Gheorghe.

Mădălin Guruianu

Preşedintele Comisiei de Tineret şi Sport a Consiliului Local Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.