ACTUALITATE 26 martie 2014

În curând se va deschide parcul de aventuri de la Șugaș Băi

de Székely Emőke | 71 vizualizări

La începutul lunii aprilie va fi dat în folosință parcul de aventuri amenajat de Primăria Sfântu Gheorghe la Șugaș Băi. La ultima ședință a Consiliului Local aleșii au votat un proiect de hotărâre cu privire la unele modificări care au apărut în ultima clipă, însă viceprimarul municipiului, Sztakics Éva, a spus că aceste modificări nu influențează bugetul amplasamentului.

„Parcul de aventuri a fost terminat în toamna anului trecut, atunci am organizat o zi în care copiii au putut încerca acest parc, între timp însă condițiile s-au mai schimbat, unii copaci s-au uscat, de aceea a fost nevoie de unele modificări” – a declarat viceprimarul Sztakics Éva.

În crearea parcului Primăria Sfântu Gheorghe a cerut sfatul unor specialiști în domeniu, care au recomandat diferite echipamente de protecție necesare pentru ca parcul să poată fi folosit atât de copii cât și de adulți.

La Șugaș Băi a mai fost construit un perete de escaladă înalt de 12 metri și lat de 9 metri, care are în total 16 trasee cu grade diferite de dificultate. De asemenea, în stațiune funcționează și un teren de tenis, iar modernizările au fost făcute printr-un proiect european cu o valoare totală de 6,2 milioane de lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.