ACTUALITATE 5 iulie 2011

Hoţi prinşi de poliţişti

de Székely Emőke | 108 vizualizări
Luni a fost ziua furturilor nu numai în Sfântu Gheorghe, dar şi în judeţ. Inspectoratul Judeţean de Poliţie a declarat prin purtătorul de cuvânt Andrea Buzsi că poliţiştii din Sfântu Gheorghe l-au identificat pe Sz. Pal, de 59 de ani, din Sfântu Gheorghe, care a sustras o rudă de salam dintr-un supermarket din municipiul reşedinţă de judeţ. Tot luni poliţiştii l-au depistat pe M. Attila, de 33 ani, domiciliat în comuna Cernat

Luni a fost ziua furturilor nu numai în Sfântu Gheorghe, dar şi în judeţ. Inspectoratul Judeţean de Poliţie a declarat prin purtătorul de cuvânt Andrea Buzsi că poliţiştii din Sfântu Gheorghe l-au identificat pe Sz. Pal, de 59 de ani, din Sfântu Gheorghe, care a sustras o rudă de salam dintr-un supermarket din municipiul reşedinţă de judeţ.

Tot luni poliţiştii l-au depistat pe M. Attila, de 33 ani, domiciliat în comuna Cernat, care transporta pe str. Lăcrămioarei din Sf. Gheorghe, cu autoturismul proprietate personală, 41 cărămizi tip B.C.A., fără a le putea justifica provenienţa.

De asemenea poliţiştii din Sfântu Gheorghe i-au surprins în flagrant pe  M. Lajos, de 28 ani, M. Maria, de 24 ani, D. K., de 17 ani, şi D. S., de 11 ani, toţi localnici, în timp ce sustrăgeau fier vechi din interiorul fostei centrale termice de pe strada Godri Ferenc. În momentul depistării, suspecţii aveau asupra lor cantitatea de 15 kg. fier vechi, dislocat din zidurile fostei centrale.

Tot luni poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Secuiesc l-au identificat pe B. Costel, din Ghelinţa, care a sustras mai multe legume dintr-un supermarket din oraş.

Prejudiciile nu au fost foarte mari, şi au fost înnapoiate părţilor vătămate.

În toate cazurile, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
"PANORAMIX", 7 iulie 2011
Mai fratilor !Unii fura de nevoie ,ca nu au din ce trai ! Pacat ca nu fura de la bogati !Pentru ce au furat cetatenii din articolul de mai sus solutia va fi 18 ind.1 adica fapta nu prezinta pericol citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.