ACTUALITATE 20 august 2018

Hoți de haine, prinși la Întorsura Buzăului și Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2279 vizualizări

Prejudiciile au fost recuperate, iar cei prinși sunt acuzați acum de furt calificat

Polițiștii covăsneni au prins săptămâna trecută 5 persoane bănuite de furt calificat. Într-un caz, e vorba despre două minore care în 15 august ar fi furat haine dintr-un magazin din Întorsura Buzăului. Un alt caz, petrecut în noaptea de 13 spre 14 august, se referă la trei persoane, cu vârste între 11 și 49 de ani, care ar fi intrat într-o locuință din Sfântu Gheorghe și ar fi luat haine, documente și articole de pescuit.

„Polițiștii din Întorsura Buzăului au fost sesizați, pe 15 august a.c., despre faptul că două persoane de sex feminin ar fi sustras, în urmă cu două zile, mai multe articole de îmbrăcăminte dintr-un magazin din oraș.

În urma cercetărilor polițiștii au reușit să le identifice pe cele două, ambele minore, iar prejudiciul în valoare de 150 de lei a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

O femeie din Sfântu Gheorghe a sesizat poliția despre faptul că în noaptea de 13/14 august a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa și ar fi sustras documente, articole de pescuit și îmbrăcăminte. În urma verificărilor, polițiștii au identificat în scurt timp trei persoane cu vârste cuprinse între 11 și 49 de ani, din Sfântu Gheorghe, bănuite de comiterea acestei fapte”, arată o informare de presă transmisă de IPJ Covasna.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.