ACTUALITATE 26 februarie 2019

Gravidă din Barcani băgată în spital de concubinul violent

de Iulia Drăghici - Taraș | 5211 vizualizări

Agresorul a fost arestat

O femeie din comuna Barcani, însărcinată în luna a IV-a, a ajuns la spital din cauza bătăii încasate de la concubinul ei. Bărbatul este acum încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Covasna, după ce judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

„Ca urmare a unui apel efectuat prin intermediul numărului pentru apeluri de urgență 112, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Înt. Buzăului au intervenit pentru a aplana un conflict intrafamilial într-o locuință din comuna Barcani.

În urma verificărilor întreprinse la fața locului s-a stabilit că în noaptea de 23/24.02.2019, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii un bărbat în vârstă de 31 de ani a lovit-o în zona feței în mod repetat cu palmele pe concubina sa, în vârstă de 39 de ani, însărcinată în luna a IV-a. La momentul sosirii polițiștilor, aceasta se afla întinsă pe o canapea având urme de violență la nivelul feței. 

Din cauza loviturilor primite, partea vătămată a suferit leziuni la nivelul feței, antebrațului drept și coapselor, fiind necesară transportarea acesteia la Spitalul Întorsura Buzăului de către Ambulanță pentru acordarea de îngrijiri, fiind ulterior transportată pentru investigații amănunțite la spitalul județean Sf.Gheorghe.

Ținându-se cont de starea victimei și de agresiunea la care a fost supusă, polițiștii Secției au dispus inițial reținerea pentru 24 de ore a agresorului. Acesta a fost prezentat în data de 26.02.2019 la Judecătoria Întorsura Buzăului cu propunere de arestare preventivă de 30 de zile, propunere care a fost însușită de instanță, în prezent agresorul fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Covasna.

În cauză polițiștii Secției 5 rurale Înt. Buzăului continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de Violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de art.199 alin.1 raportat la art.193 alin.1 din Codul Penal”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.