ACTUALITATE 6 septembrie 2012

Gratis la mare

de Székely Emőke | 41 vizualizări

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna a organizat cu sprijinul Autorității Naționale pentru Sport și Tineret tabere la Costinești pentru copii și tineri cu dizabilități, precum și pentru elevi care provin din familii defavorizate. Reprezentantul AJST Covasna, Kiss András, ne-a declarat că în cursul lunii august 14 copii și studenţi cu dizabilități, precum şi asistenţii personali, au petrecut șase zile la mare, cu masa și cazarea asigurate, ei plătind doar cheltuielile de transport. Reprezentantul DJST Covasna spune că tinerii s-au simțit foarte bine și s-au întors acasă cu multe amintiri frumoase.

Printr-un alt program al celor două instituții, 60 de copii și profesori au petrecut o săptămână la mare, în cazul lor atât cazarea și masa, cât și cheltuielile de transport au fost asigurate de către organizatori. Ultimul grup de 20 de elevi din zona Întorsurii Buzăului se întoarce astăzi de la mare.

„Aș dori să scot în evidență faptul că DJST Covasna organizează aceste tabere în fiecare an începând cu 2006. Finanțarea taberelor se face cu ajutorul Autorității Naționale pentru Sport și Tineret” – a declarat Kiss András.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.