ACTUALITATE 17 iulie 2012

Grama salută schimbarea președintelui CCI

de Székely Emőke | 104 vizualizări

Liderul PSD Covasna crede că la Camera de Comerţ şi Industrie era nevoie de o schimbare de atitudine.

Liderul PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat ieri că schimbările de la Camera de Comerț și Industrie Covasna sunt binevenite. El a spus că CCI avea nevoie de un aer nou, de o schimbare de atitudine, lucru ce poate veni prin schimbarea președintelui Camerei. Vă reamintim că vineri, în cadrul ședinței membrilor CCI Covasna, președintele Herman Rosner a fost demis, locul lui fiind luat de către Debreczeni László.

Tot la capitolul schimbări, Grama a declarat că după referendum sunt posibile schimbări la nivelul conducerii instituțiilor deconcentrate. „Indiferent de înțelegeri, ne dorim ca instituțiile deconcentrate să fie conduse de oameni competenți, pentru că în ultima perioadă aceste instituții au fost superpolitizate. PSD vrea să promoveze profesioniști, care să conducă bine aceste instituții. Vom respecta toate prevederile legale în numirea directorilor acestor instituții, pentru că dacă promovăm incompetenți ne facem rău singuri” – afirmă Grama.

În altă ordine de idei, Grama susține că sistemul educațional din România are nevoie urgentă de schimbări, referindu-se la rezultatele slabe de la examenul de bacalaureat din acest an. Grama nu exclude nici o eventuală schimbare de la nivelul Inspectoratului școlar Județean Covasna, pentru că, spune el, s-ar fi așteptat la o implicare mai mare din partea IȘJ și de mai mult control. Pe de altă parte, Grama spune că noul guvern ar trebui să schimbe politica de curriculă din sistemul de învățământ. „Vă spun ca și părinte că actuala programă școlară este neadecvată. Copiii învață de toate și nu se aleg cu nimic. În școli se învață prea multă teorie și prea puține lucruri pe care le pot asimila în practică” – este de părere Horia Grama.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, 17 iulie 2012
Nu inteleg de ce de indata ce se schimba un guvern,se schimba si posturile cheie,bine platite si de unde se poate fura si controla in voie finantele tarii . Aceste posturi trebuie ocupate doar de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.