ACTUALITATE 7 august 2016

Gospodării din Întorsura Buzăului, prădate de hoţi

de Iulia Drăghici - Taraș | 841 vizualizări

Anexele unor gospodării din Întorsura Buzăului, ale căror proprietari sunt plecați în străinătate, au fost prădate de hoți. Polițiștii au fost sesizați joi, 4 august, iar acum se fac cercetări pentru identificarea autorilor.

„Din primele cercetări a reieșit că proprietarul nu se află la domiciliu, fiind plecat în străinătate, iar din anexa menționată au fost sustrase o ladă frigorifică, o plită electrică, băuturi alcoolice și un set de jante auto din aluminiu. Cu ocazia cercetărilor, s-a constatat şi pătrunderea prin efracţie într-o anexă a unei locuințe învecinate, de unde au fost sustrase mai multe scule electrice. Polițiștii fac acum cercetări pentru identificarea făptuitorilor și tragerea acestora la răspundere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, arată Inspectoratul de Poliţie Judeţean Covasna.

Reprezentanţii Poliţiei ne recomandă o serie de măsuri preventive, pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt: „nu relatați altor persoane informaţii despre bunurile sau valorile pe care le dețineți, sau despre faptul că urmează să fiți plecați din localitate, cu excepţia celor apropiate și în care aveți încredere, pentru a veghea și asupra locuinței dumneavoastră”.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.