ACTUALITATE 27 septembrie 2023

Gospodărie Comunală SA: Lucrări de modernizare în orașul Covasna

de Covasna Media | 827 vizualizări

Reabilitarea străzii Luceafărului din orașul Covasna a fost finalizată: Gospodărie Comunală SA a înlocuit aproximativ 400 de metri de conducte de apă.

Pap Lajos, coordonatorul interimar al centrului regional Covasna, a declarat că toate lucrările de pe această stradă au fost finalizate, iar până la sfârșitul lunii septembrie locuitorii străzii Luceafărului vor fi alimentați cu apă potabilă din conducta de pe strada Ștefan cel Mare.

Aceasta nu este însă singura stradă din stațiunea balneară pe care se desfășoară lucrări de modernizare ale rețelei. Firma locală Consac SRL lucrează pe strada Mihai Eminescu, iar Pap Lajos spune că lucrările avansează bine, fiind înlocuite conductele de apă, canalizare și presiune pe aproximativ 600 de metri. Aici, personalul centrului regional Covasna racordează consumatorii individuali la noile conducte de canalizare și apă potabilă. De la mijlocul lunii iunie, o echipă a operatorului regional a lucrat pe strada Petőfi Sándor, racordând gospodăriile individuale la noile conducte realizate în urma unei licitații câștigate de Primărie.

Lucrări s-au desfășurat și pe strada Brazilor, unde a fost racordată conducta de presiune, iar pe strada Petőfi, conducta veche a fost conectată la cea nouă – între timp, pe strada Mihai Eminescu s-au înlocuit și 50 de metri de conducte de canalizare.

Pap Lajos spune că următorul pas important este montarea conductei de canalizare pe strada Pava de Sus, lucrare care, în mod ideal, ar putea fi finalizată până la sfârșitul anului.

„Cred că este important ca în Covasna să se facă progrese. În ultima perioadă am reușit să înlocuim multe conducte cu probleme, lucru pe care îl continuăm, și ne dorim ca lucrările de infrastructură să ajungă și pe acele străzi ale orașului în expansiune, unde până acum nu au fost realizate”, a spus directorul Gospodărie Comunală SA, Kozsokár Attila.

Gospodărie Comunală SA

Biroul de presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.