ACTUALITATE 22 iulie 2022

Gospodărie Comunală: „În rezervorul de apă care alimentează orașul Covasna și comuna Brateș mai este apă potabilă doar pentru o zi”

de David Leonard Bularca | 1387 vizualizări

Este din ce în ce mai clar că seceta afectează și județul Covasna. Reprezentanții Gospodăriei Comunale SA au anunțat joi, pe Facebook, că în rezervorul de apă care deservește orașul Covasna și comuna Brateș mai este apă doar pentru o zi. 

„Anunțăm locuitorii orașului Covasna că în rezervorul de apă care alimentează orașul Covasna și comuna Brateș (localitățile Brateș, Pachia și Telechia) mai este apă potabilă doar pentru o (1) zi. Insistăm încă o dată asupra faptului ca locuitorii să economisească cu prudență apa potabilă, să NU folosească pentru udare, stropire, respectiv pentru umplerea bazinelor și piscinelor. Mulțumim pentru înțelegere și sprijinul acordat”, se arată într-un anunț pe Facebook. 

Miercuri, Gospodărie Comunală SA făcea apel la consumatorii din Covasna, Întorsura Buzăului, Sita Buzăului și Barcani să consume apă cu prudență. Directorul Kozsokár Attila spunea că „situația nu este dramatică”, la nivelul județului nostru. 

Sursa foto: Gospodărie Comunală / Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.