ACTUALITATE 4 iulie 2011

Ghidfalăul în sărbătoare

de Székely Emőke | 60 vizualizări

Paradă, fanfare, bou prăjit, kurtos şi multă voie bună – toate acestea au caracterizat cea de a opta ediţie a zilelor comunei Ghidfalău. În ciuda vremii deloc favorabile, mai multe sute de curioşi au mers sâmbătă în comună pentru a gusta din boul prăjit, sau pentru a discuta la un pahar de bere despre problemele ce îi privesc. Evenimentul a avut tot felul de activităţi, atât pentru cei mari, dar şi pentru copii, care au putut încerca echitaţia, de exemplu.

Zilele comunei Ghidfalău au debutat sâmbătă cu parada fanfarei Sandor Sandor din localitate, după care a urmat un concurs de pompieri voluntari, care s-au întrecut în mai multe probe de îndemânare şi rezistenţă. Pe scena amplasată de organizatori s-au desfăşurat programe pentru toată lumea. A fost aerobic, muzică populară, dar participanţii s-au putut delecta şi cu concerte de muzică uşoară.

Duminică a avut loc o paradă a fanfarelor, dar şi un concurs gastronomic în cadrul căruia concurenţii s-au întrecut în a găti cel mai gustos gulaş. Organizatorii spun că la anul vor pregăti şi mai multe surprize, şi speră că atunci şi vremea va ţine cu ei, şi vor reuşi astfel să atragă şi mai mulţi vizitatori.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.