ACTUALITATE 10 decembrie 2012

Georgeta Gheorghiu a fost învestită subprefect

de Monica Vrânceanu | 414 vizualizări

Aceasta a venit la Prefectură prin detașare de la ITM Covasna, unde a ocupat funcția de inspector.

Georgeta Gheorghiu subprefectSubprefectul județului Covasna, Georgeta Gheorghiu, a fost învestit vineri în funcție, la ceremonie luând parte, pe lângă reprezentanți ai Prefecturii, conducători ai instituțiilor deconcentrate și lideri ai PNL Covasna.

Învestirea Georgetei Gheorghiu a fost oficiată de către prefectul Codrin Munteanu, acesta arătându-se încrezător în faptul că va realiza o echipă cu noul subprefect și apreciind faptul că acesta vine din sfera administrației publice, fiind deci un  profesionist și nu un „numit politic”. La rândul său, Georgeta Gheorghiu a declarat că o onorează numirea sa ca subprefect și a arătat că își va pune toată priceperea în slujba îndeplinirii sarcinilor ce-i revin ca subprefect.

Potrivit prefectului Codrin Munteanu, numirea Georgetei Gheorghiu în funcția de subprefect de Covasna este una cu caracter temporar, aceasta venind la Prefectură prin detașare de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Covasna, unde a ocupat până acum funcția de inspector.

Potrivit CV-ului, Georgeta Gheorghiu s-a născut în 1966 în județul Galați și este absolventă a Universității Galați – Facultatea de Mecanică. Din 2008 și până săptămâna trecută, când a fost numită subprefect de Covasna, Georgeta Gheorghiu a lucrat în cadrul ITM Covasna, ca inspector superior de securitate și sănătate în muncă. A mai lucrat în administrație ca inginer și comisionar în Vamă, având totodată experiență în domeniul privat, unde a ocupat inclusiv funcții de conducere, astfel încât are o experiență de aproape șapte ani în administrația publică și nouă ani în funcții de conducere.

Georgeta Gheorghiu, prima femeie subprefect a județului Covasna, a fost numită în funcție la propunerea PNL Covasna pe locul lăsat liber de subprefectul Otto Milik, căruia îi expirase mandatul și s-a reîntors la București, în cadrul Ministerului Internelor și Administrației.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, 10 decembrie 2012
Acum ca USL negociaza deja cu UDMR,nu cred ca vor ramane prea mult pe scaunele lor prefectul si subprefectul,vor face galagie "aliatii".....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.