ACTUALITATE 19 martie 2013

Fundația Comunitară lansează „Tineri pentru tineri”

de Monica Vrânceanu | 158 vizualizări

Fundația Comunitară Covasna (HKA) a lansat ieri un program intitulat „Tineri pentru tineri”, prin care dorește ca pe baza unor proiecte să susțină financiar diverse activități organizate de către organizații non-guvernamentale, școli și alte forme de organizare. Președintele Fundației, Furus Levente, a explicat că tinerii organizației au lucrat în ultimele trei luni la strângerea de fonduri pentru programul „Tineri pentru Tineri”, reușind să adune o „sumă frumușică” ce va fi dublată de Banca OTP, partener principal al acestui program.

„Tinerii au strâns 11.989 de lei, din care 7.370 lei în Sfântu Gheorghe și 4.619 lei în Baraolt. Suma va fi dublată de către Banca OTP, partener principal de program, așadar tinerii au reușit să-și îndeplinească obiectivul principal, adică strângerea a 2.500 de euro în total; dacă facem un calcul, chiar au reușit să depășească cu 105 euro, ceea ce arată că o astfel de acțiune poate avea succes atunci când oamenii se implică”, a declarat Furus Levente.

Potrivit lui Furus, în următoarea perioadă se vor decide destinațiile sumelor pe proiecte, suma dublată prin partenerul OTP urmând să ajungă la 24.000 de lei.

Sprijinul financiar acordat proiectelor va fi de maxim 1.000 de lei. Proiectele vor fi depuse la birourile Fundaţiei Comunitare din Sfântu Gheorghe și Baraolt, până pe 29 martie, urmând a fi comunicate până pe 8 aprilie. Documentaţia  de  proiect  precum și condițiile detaliate se găsesc pe pagina de web a Fundației www.hka.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.