ACTUALITATE 9 noiembrie 2018

Frigul și băutura au adus moartea bărbatului găsit în Parcul Central

de Iulia Drăghici - Taraș | 975 vizualizări

Cercetările polițiștilor arată că frigul din noaptea de joi spre vineri, dar și consumul de alcool au fost cauzele care i-au adus sfârșitul bărbatului, în vârstă de aproximativ 50 de ani, găsit vineri dimineața în Parcul Elisabeta din centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Vă informăm că din verificările efectuate de polițiști până la acest moment, s-a stabilit că temperatura scăzută și consumul de băuturi alcoolice ar fi fost principalii factori care au determinat decesul bărbatului găsit în această dimineață în zona Parcului Elisabeta, în timp ce un altul a ajuns în stare de inconștiență la spital. La acest moment nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni, iar în urma necropsiei se va  stabili cu exactitate cauza decesului”, a transmis vineri dimineața purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj -Marin.

Un apel la 112 a anunțat în 9 noiembrie a.c. descoperirea a două persoane posibil decedate în Parcul Central din municipiul Sfântu Gheorghe. Polițiștii, pompierii și paramedicii s-au deplasat la fața locului și au găsit o persoană inconștientă și o alta decedată.

În jurul ore 07:00 am avut un apel cu două persoane căzute în zona centrală a municipiului Sfântu Gheorghe, în parc. S-a deplasat un echipaj SMURD și o ambulanță de la SAJ cu medic. Au fost găsite două persoane, una era conștientă. Prezenta urme de hipotermie, din primele informații. A fost evaluată și transportată la UPU. Iar a doua persoană era decedată”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Polițiștii fac în continuare verificări pentru a se stabili toate circumstanțele acestui eveniment.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.