ACTUALITATE 21 mai 2024

FOTO Un arbore s-a prăbușit peste sistemul de parcare de la Șugaș Băi

de Daniela Luca | 1387 vizualizări

Marți după amiază, un arbore s-a prăbușit peste sistemul de parcare de la Șugaș Băi. Incidentul a fost raportat prin apel la 112, iar pompierii au intervenit pentru a degaja arborele de pe carosabil.

Din fericire, nu au fost persoane afectate și nici autoturisme avariate. Circulația s-a reluat după intervenția pompierilor.

„În aceastǎ searǎ, în jurul orei 19:30, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru degajarea unui arbore pus la pământ pe DJ 121C, în aproprierea localității Sugaş Bǎi.

În urma evenimentului, arborele a fost degajat de pe carosabil de către pompieri, nefiind persoane surprinse și nici autoturisme avariate”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna, Alexandru Marian Rechițean.

Copacul ar fi căzut din cauza vântului, spune directorul Sepsi ReKreativ, societate care administrează baza de la Șugaș Băi.

Bodor Lóránd a precizat că circulația în zonă a fost oprită temporar, însă cei care doreau să plece cu mașina din stațiune au avut la dispoziție o rută alternativă.

De asemenea, directorul a menționat că tot marți a mai fost doborât un alt arbore în apropierea celui care a căzut lângă sistemul de parcare, administrat de societatea Sepsi Protekt. 

Deocamdată, nu se cunosc daunele produse de incident. 

Este de menționat că marți, județul nostru nu s-a aflat sub incidența unui cod de vânt.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.