ACTUALITATE 18 martie 2018

FOTO Mașină răsturnată în Tamașfalău, după ce a derapat din cauza poleiului

de Iulia Drăghici - Taraș | 5252 vizualizări

Șoferul a rămas cu brațul blocat sub autoturism

Condițiile meteo nefavorabile și poleiul de pe drum au dus, duminică, la încă un accident rutier soldat cu o victimă. Evenimentul a avut loc în zona localității Tamașfalău. Șoferul a fost rănit ușor, dar a fost necesară intervenția pompierilor pentru descarcerarea acestuia. De asemenea, reprezentanții poliției anunță că în cazul accidentelor de duminică dimineața de la Tinoasa au rezultat cinci victime rănite ușor, dintre care doi minori.

„La ora 12:30 pe DC 10 între Zabala și Tamașfalău a avut loc evenimentul în care un șofer, un barbat de 55 de ani, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul și s-a răsturnat în afara carosabilului”, informează purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj-Marin.

Pompierii de la Târgu Secuiesc au intervenit pentru a-l salva pe șoferul care avea mâna prinsă sub mașină. Ulterior acesta a fost transportat la spitalul din orașul Covasna de un echipaj SAJ.

În cazul de la Tinoasa, cele cinci victime au rezultat în urma a două evenimente rutiere în care au fost implicate două autovehicule care au derapat. „Primul eveniment s-a soldat cu rănirea ușoară a doi adulți și a unui copil de 11 ani, iar cel de-al doilea s-a soldat cu rănirea ușoară a unui adult și a unui minor de 3 ani”, informează IPJ Covasna.  

„Au mai fost semnalate și alte tamponări, dar evenimente ușoare, fără victime. De aceea recomandăm neapărat adaptarea vitezei la condițiile de drum, păstrarea distanței între autovehicule și atenție sporită”, a mai spus reprezentantul poliției covăsnene.

Alte recomandări ale poliției, AICI

Sursă foto: ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.