ACTUALITATE 12 decembrie 2019

FOTO Femeie ucisă în accident pe trecerea de pietoni

de Iulia Drăghici - Taraș | 27204 vizualizări

Cadavrul a zăcut ore bune pe marginea drumului

O femeie în vârstă de 66 de ani a murit joi dimineața, în urma unui accident petrecut pe o trecere de pietoni din localitatea Chichiș.

Evenimentul rutier a fost sesizat prin 112 în jurul orei 07:00.

Accidentul a avut loc la Chichiș. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni. Victima a decedat”, ne-au confirmat polițiștii care verifică în continuare toate circumstanțele producerii evenimentului rutier.

Unii martori care au trecut prin zonă, precizează că trupul neînsuflețit al femeii a putut fi văzut pe marginea drumului la ore bune după producerea evenimentului rutier. Polițiștii spun însă că acestea sunt procedurile legale.

Manevrele de resuscitare se efectuează pe o perioadă îndelungată de timp. Minimum 45 de minute. În momentul în care victima, pentru că nu vorbim la momentul respectiv de un cadavru din punct de vedere legal, nu mai prezintă semne vitale, se declară decesul. Din acel moment vorbim despre o cercetare la fața locului. În cazul acesteia, se fixează și se ridică toate urmele și mijloacele de probă, iar cadavrul face parte din aceste mijloace de probă. Fixarea și ridicarea acestora trebuie să se facă într-o manieră temeinică, pentru ca ulterior să se stabilească cu exactitate situația de fapt”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe.

Acesta a mai precizat că ridicarea cadavrului nu intră în atribuțiunile Poliției Române, ci în cele ale Serviciului Județean de Medicină Legală.

Între timp, în zonă, traficul a fost reluat în condiții normale.

Sursa foto: Direcția Regională Drumuri și Poduri Brașov. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.