ACTUALITATE 8 iulie 2022

FOTO! Au fost desemnați câștigătorii concursului „Sfântu Gheorghe înflorit”

de David Leonard Bularca | 1523 vizualizări

A treia ediție a concursului „Sfântu Gheorghe înflorit” și-a aflat câștigătorii la fiecare dintre cele trei categorii: cea mai frumoasă zonă verde, cel mai frumos balcon și cea mai frumoasă zonă din fața porții. Primele trei locuri de la fiecare categorie vor primi vouchere în valoare de câte 500, 300, respectiv 100 de lei, care vor putea fi folosite la Dalia Garden Center, partener al primăriei din Sfântu Gheorghe în cadrul concursului. 

„În 2022, cea mai frumoasă zonă verde rezidențială din Sfântu Gheorghe și câștigătoare a marelui premiu - un sistem de irigații pus la dispoziție de Primărie - este zona din Câmpul Frumos, bloc 6, scara A (înscrisă în concurs de Baricz Angela Claudia). Pe locul 2 s-a clasat zona din strada Lázár Mihály, nr. 63, bloc 63, scara D (înscrisă de Ilkei Magdolna), iar premiul al treilea a fost câștigat de zona din Câmpul Frumos, nr. 5, bloc 9, scara B (înscrisă de Sárig Timea)”, au anunțat autoritățile prin intermediul unui comunicat de presă. 

Cel mai frumos balcon din Sfântu Gheorghe se află pe strada Nicolae Iorga.

„Pe baza punctajelor juriului, cel mai frumos balcon din Sfântu Gheorghe este cel al Cătălinei Savin (strada Nicolae Iorga), locul doi fiind câștigat de Vlad Panaite din strada Crângului, iar premiul al treilea i-a fost acordat lui Benő Pálma pentru balconul din strada Jókai Mór”, se arată în comunicat.

Totodată, „juriul a considerat că zona din fața porții de pe strada Castanilor a lui Petri Annamária este cea mai frumoasă, premiul al doilea mergând pe strada Vânătorilor la Páll Attila și Erzsébet, iar locul 3 pe strada Țigaretei la Incze Éva”, conform aceleiași surse. 

Câștigătorii pot ridica voucherele câștigate de la Biroul de Imagine al Primăriei, strada 1 Decembrie 1918, numărul 6, începând cu 15 iulie, și le pot folosi până în primăvara anului următor. 

„De asemenea, toate persoanele și asociațiile care s-au înscris în categoria zone rezidențiale vor participa gratuit la programul de înfrumusețare a zonelor verzi în 2023, adică vor primi produse (arbuști, plante, garduri vii, flori, garduri și bănci) în valoare de 1.500 de lei, fără să plătească contribuția proprie de 300 de lei. Voucherele în acest sens pot fi ridicate începând din 15 iulie de la Biroul de Imagine al Primăriei”, au mai anunțat cei responsabili de proiect. 

Anul acesta înscrise în concurs au fost 33 de locații, în vreme ce la ediția precedentă, care a avut loc în anul 2020, numărul a fost dublu, cu 66 de participanți. 

Sursa foto: Primăria Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.