ACTUALITATE 24 ianuarie 2016

Fotbal: Sepsi OSK, victorie în amicalul cu Miercurea Ciuc

de Sever Ioan Miu | 432 vizualizări

Echipa de fotbal Sepsi OSK, care a terminat anul 2015 ca lider al seriei I a ligii a III-a, a început anul cu dreptul. În prima partidă de anul acesta pentru formația din Sfântu Gheorghe, un meci amical, a învins cu 2-0 FC Miercurea Ciuc. Partida a avut loc pe 22 ianuarie, în deplasare. „Miercurea Ciuc are jucători la nivelul ligii a doua, de exemplu mijlocașul pe care l-au adus acum e de la Bucovina Pojorâta, echipă de liga a II-a”, a subliniat antrenorul Sepsi OSK, Valentin Suciu.

Primul gol a fost marcat de noul venit Jurgen Dushkaj, iar al doilea de Florin Stângă.

„Jurgen Dushkaj e un jucător albanez care în tur a jucat la Sporting Liești și care a sosit cu primul antrenament, pe 11 ianuarie. A marcat, noi dorim să marcheze mai mult, a avut mai multe oportunități, dar bine că a reușit să marcheze. E un suport moral pentru el, mai ales că a dat gol de la primul joc pe care l-a făcut cu noi, sper să o țină tot așa”, a subliniat Suciu. El a adăugat că meciul a lăsat să se vadă și slăbiciunile echipei sale: „ne-am dat seama cam unde suferim, bine, sunt metehnele noastre de care am suferit în majoritatea campionatului de până acum. E vorba de jocul rapid, noi dorim să iuțim jocul cât mai mult și trebuie să mai lucrăm mult”.

Primul meci din campionat din 2016 va fi, pentru Sepsi OSK, pe 5 martie, când echipa covăsneană se va deplasa pentru o partidă cu Metalosport Galați.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.