ACTUALITATE 15 februarie 2016

Fotbal: Sepsi OSK are trei săptămâni pentru a remedia greșelile

de Sever Ioan Miu | 706 vizualizări

După ce a revenit pe 10 februarie, din cantonamentul de 10 zile din Ungaria, echipa de fotbal Sepsi OSK continuă antrenamentele până la reluarea campionatului, pe 5 martie. „Partea fizică am făcut-o până acum, chiar și în cantonament. În perioada care urmează încercăm să remediem greșelile de plasament, cele tactice, poziționarea în teren. Sunt mulți factori care necesită mai multă atenție, nu numai pe tablă sau studiu video, ci și în teren. Avem la dispoziție trei săptămâni să remediem aceste probleme, ca la începutul campionatului să fim 100% sau 200% pregătiți”, ne-a declarat antrenorul Valentin Suciu.

„În cantonamentul din Ungaria rezultatele, în ceea ce privește jocul, nu au ieșit cum ne-am dorit. Și-a pus amprenta pregătirea fizică: două antrenamente și jocuri între ele. S-a văzut însă dorința jucătorilor. Am beneficiat de condiții excelente de antrenament și cazare și, per total, suntem mulțumiți”, a mai spus Suciu.

Amical cu Afumați, pe 17 februarie

Perioada de antrenament include și un amical cu echipa din Afumați, care va avea loc la Tărlungeni, miercuri 17 februarie, de la ora 11. „Ne mai dorim încă două jocuri amicale, suntem în discuții cu mai multe echipe. Să vedem data și locația, noi ne-am dori foarte mult să jucăm pe iarbă, fiindcă până acum am jucat pe teren sintetic. Campionatul va fi pe iarbă, trebuie să ne obișnuim și cu gazonul”, a punctat Suciu.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.