ACTUALITATE 4 octombrie 2012

Finanțele vor avea un punct de lucru la Întorsura Buzăului

de Székely Emőke | 63 vizualizări

În urmă cu mai bine de un an, Administrația Finanțelor Publice și-a închis biroul de la Întorsura Buzăului în urma unui proces de restructurare a ANAF convenit cu FMI și Banca Mondială. Astfel, cetățenii din zona Buzaielor au fost nevoiți ca pentru orice hârtie legată de Fisc să se deplaseze la Sfântu Gheorghe. Peste câteva zile însă întorsurenii vor avea din nou posibilitatea să își rezolve problemele fiscale în oraș, întrucât punctul de lucru de aici se va redeschide.

Preșeedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat în mai multe rânduri că închiderea punctului de lucru de la Întorsura Buzăului nu face altceva decât să izoleze zona Buzaielor. „Pe vremea când s-a închis punctul de lucru am atras atenția celor de la UDMR și PDL că închiderea biroului de la Întorsura Buzăului va priva cetățenii acestei zone de tot ceea ce înseamnă finanțele publice și trezorerie. În urma mai multor întâlniri pe care le-am avut cu șeful ANAF, am reușit cu mare greutate să obțin reînființarea unui punct de lucru în Întorsura Buzăului, care să aibă cel puțin trei angajați. Din păcate un rău făcut este foarte greu de reparat, pe plan național au fost aprobate doar trei cereri de reînființare a punctelor de lucru ale Fiscului, la Întorsura Buzăului, Mioveni și Lupeni” – a declarat Horia Grama.

El a menționat că în câteva zile va fi emis ordinul de reînființare, așadar este o chestiune de zile până când cei din Întorsura Buzăului vor avea din nou birou de finanțe la ei în oraș.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.